folosind Principiile Energetice si Spirituale

Cum sa faci Urmatorul SALT in CONSTIINTA si sa Devii cea mai buna Varianta a ta,


DEVINO TU 2.0

Rezerva-ti Locul Gratuit

Miercuri 20 Septembrie, ora 19:30

Participa si tu la Masterclass-ul Online


Simti ca ai un potențial imens, creativitate, talente si daruri divine, putere personală și abilități intuitive, care au rămas latente până acum?

Vrei sa traiesti Viața cu Usurinta, din Flow, si sa dai voie Universului sa se exprime prin tine in modul Unic care iti e Menit, insa ai un critic interior activ care vrea sa detina controlul si nu iti da voie sa ai incredere in chemarea Sufletului ?

Motivul principal pentru care nu te-ai aliniat inca cu Cea mai buna Varianta a ta, si nu iti folosesti la potential Darurile Divine, este pentru ca te ascunzi!


Ai incercat multe, ai urmat multe programe si cursuri de evolutie, crezand ca e ceva in neregula cu tine si trebuie sa te "vindeci".


Am o veste pentru tine!

Esti Minunat/a, perfect/a in acest moment si ai Daruri imense de oferit Lumii.

Doar ca ti-ai trait mare parte din Viata "jucand un joc", care nu este al tau, comparandu-te cu altii, si dandu-ti puterea in exterior, punandu-ti protectii si masti pentru a fi acceptat/a.


Insa a venit Momentul sa spui STOP!

Si sa schimbi strategia!


Sa te reintorci si sa te reconctezi cu Sinele tau profund, sa iti iei Puterea inapoi si sa-ti Activezi Codurile Divine!


Pentru ca da, esti un Mesager de Lumina si te Invit sa Redescoperi asta si sa dai voie Vietii sa Manifeste prin tine Iubirea, Miracolul si Binecuvantarea!

 • Inveti cum sa te conectezi cu "TU 2.0", Varianta ta "upgradata", care exista deja in Plan Energetic si cum sa o "ACTIVEZI" si sa o "aduci in celule"
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi (si cum sa o MENTII)
 • Inveti sa iti iei PUTEREA inapoi si iti dai voie sa traiesti Viata care iti e menita (nu vei mai avea regretul la finalul vietii ca ai fi putut trai diferit)
 • Descoperi cele 2 Cai de Evolutie si inveti cum sa o ALEGI pe cea Autentica! (intelegi de ce Evolutia pe verticala e de preferat si inveti cum faci saltul PERMANENT in Constiinta)
 • Inveti cum sa devii mai Prezent/a pentru a putea Observa mecanismele (automatismele) care te saboteaza- primul pas pentru Transformare Profunda
 • Inveti cei 2 Termeni ai Formulei Fericirii si descoperi cum sa o aplici in Viata ta, in functie de etapa in care te afli acum
 • Vei avea parte de Constientizari profunde si Momente de AHA care iti vor expanda modul de privi si intelege Realitatea si Evolutia ta
 • Te vei simti imputernicit/a cand iti dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
 • Inveti o Tehnica "Geniala" de a procesa/lucra cu Blocajele, Umbrele si Conflictele Interioare, care inevitabil ies la suprafata in aceasta calatorie catre cea mai buna varianta a ta (tehnica care te ajuta sa le alchimizezi si sa le integrezi in Energia ta, nu sa te lupti cu ele sau sa revii la vechiul TU)
 • Inveti cum sa iti dezvolti "Awarenesul"/ Prezenta/ Constienta - cheia pentru a putea face transformarea catre "care te cheama" TU 2.0 (vei invata un instrument practic pentru asta)

Ce inveti Concret la Masterclass "DEVINO TU 2.0":

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 15 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Cat costa Mastercalss-ul?

Participarea la MasterClass este GRATUITA!


Acest eveniment are loc LIVE.

Am ales varianta live deoarece vom face si Practici ghidate ce au cel mai mare efect atunci cand le facem in timp real si in grup (creem spatiul care sustine transformarea)


In plus, live pot raspunde mai usor si mai complet la intrebarile care se vor ivi pe parcurs.


Rezerva-ti Locul Gratuit

Pentru o Experienta AMPLIFICATA, poti opta pentru PACHETUL PREMIUM


Da, Vreau Pachet PREMIUM>>

Include:


- Inregistrare Masterclass Live

- Suport de Curs

- Meditatiile Ghidate (format mp3)


Vei primi Bonus:


- Programul de 7 ZILE "Vindeca-ti Inima, Transforma-ti Viata" (vei fi ghidat pas cu pas in a parcurge acest proces de Transformare Interioara)


- Cartea Elimina-ti Piticii de pe Creier


- Remindere si Sustinere in Proces


- 10+ Training-uri VIDEO, Practici GHIDATE SI MATERIALE suplimentare


Oferta PACHET PREMIUM: 300 lei 97 lei


Vei avea astfel toate resursele necesare pentru a pune bazele Transformarii si Vindecarii tale Profunde!

Rezerva-ti Locul Acum

Cand si unde are loc Masterclass-ul?


Miercuri 10 MAI, ora 19:30


Masterclass LIVE Online!

(vei primi link-ul de participare dupa inregistrare)


Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si Spiritual Quest, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit celor peste 13.000 de studenti, sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.
Mesajul sau catre tine este:“Invata! Actioneaza si fa o Diferenta! Astazi!”

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

 • Iti folosesti Potentialul si Darurile Divine si dai voie Universului sa se exprime prin tine asa cum iti e menti (iar asta iti va aduce cea mai mare Bucurie)
 • Traiesti Viata la o Frecventa mult mai inalta si implicit vei atrage persoane, oportunitati, circumstate pe acest palier vibrational
 • Traiesti in armonie cu Legile Universale si simti ca esti parte din Intreg
 • Dai drumul nevoii de CONTROL si alegi Calea IUBIRII si un alt mod de a-ti trai si Experimenta VIATA!
 • Integrezi partile din sufletul si Energia ta pe care le-ai "pierdut" pe parcurs si te vei simti Intreg si complet
 • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat de Intuitie moment de moment, pentru binele tau cel mai inalt
 • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
 • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!

Cand te aliniezi cu varianta ta "TU 2.0":

Rezerva-ti Locul Gratuit

“Am participat la foarte multe seminarii și in majoritatea am auzit aceleași lucuri. Citesc foarte mult, cunosc multe despre dezvoltarea personală, dar acest seminar chiar mi-a atras atenția și m-a mobilizat prin structura logică și abordarea relaxantă.“

Bianca Timșa-Stoicescu

“M-a hrănit! M-a ajutat la cumularea încrederii în sine, și să văd frumosul care există în noi. Dragoș ești un exemplu și ai multe de oferit. Transmiți ceea ce îți propui ! Ești de ținut aproape!”

Andreea Dogaru

Acesta este un Proiect al

Asociatiei Young Professionals Club

Scopul YPC este sa contribuie la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor, sa acorde sprijin in atingerea obiectivelor personale, fiind un grup suport, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.


Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza si implicarea in proiecte cu impact social.


Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.


VIZIUNEA NOASTRA ESTE CA PRIN ACTIVITATILE INTREPRINSE SA CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA PERSONALA SI CRESTEREA SPIRITUALA A MEMBRILOR.

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: