... si a Trai Adevarata Libertate si Bucurie!

Spatiu Energetic de Sustinere, Practica, Resurse, Ghidare si Inspiratie pentru Evolutia ta

DIVINE DESTINY

ACADEMY

Image
Incepe Calatoria Destinului tau Divin >>

Dam STARTUL pe 24 Ianuarie 2024

Suntem Fiinte Spirituale, avand o experienta umana.


Esenta ta este Iubire, Bucurie, Pace, Bliss.

Si ai venit in aceasta experienta umana sa exprimi ESENTA ta!


Numai ca "planurile" ti-au fost date peste cap. Inevitabil in calatoria ta, ai avut parte si de traume, rani emotionale, etc. care te-au facut sa-ti inchizi Inima, sa-ti pui protectii si masti.


Si astfel sa te deconectezi de cine esti cu ADEVARAT si ce ai venit sa Exprimi.


Multa lume ma intreaba cum imi gasesc Misiunea personala si ce am de facut in viata?

Si mereu raspund ca Misiunea personala nu este ce ai Venit sa faci, ci CINE ai Venit sa FII!


Adica, sa revii la tine, la acel spatiu Vibrational care iti e unic tie, autentic...si de aici iti va fi EVIDENT si ce ai de facut, si cum iti e natural sa te EXPRIMI!


Acest spatiu Vibrational, NU este o varianata imbunatatita a ta actuala, (cum ne invata dezvoltarea personala)

Ci se afla la un alt nivel Vibrational si e nevoie de o schimbare de paradigma si sa-ti dai VOIE sa FII cine esti cu ADEVARAT!


Nu este vina nimanui (in nici un caz nu este vina ta) ca "te-ai ratacit" pe drum. Face parte din Calatoria "eroului/eroinei", prin care iti reiei puterea inapoi, iti regasesti darurile si te intorci sa servesti!

Fara asta nu s-ar scrie povestea Vietii tale...sau ar fi plictisitoare:)


Insa intrebarea este, ce alegi acum?

Sa continui sa iti traiesti Viata urmand Planul de Supravietuire al Mintii (ego), sau sa iti urmezi chemarea Sinelui si sa iti traiesti DESTINUL DIVIN?

1. Faci tranzitia de la Minte la Inima si sa Redescoperi cum sa iti traiesti Viata ghidata de Sinele tau Superior si sa iesi din “Inchisoarea Mintii” (Matrix)


2. Activezi Procesul tau de Trezire Spirituala si sa Accelerezi Evolutia ta in Constiinta


3. Iti reamintesti cine Esti cu Adevarat si sa Traiesti Viata ce iti e Menita, urmandu-ti chemarea Sufletului si Activarea Relatiilor tale Divine


4. Vindecarea porfunda a Inimii tale si Alchimizarea vechilor conditionari, Umbre si tipare karmice


5. Devii Maestrul Emotiilor, Mintii si Energiei tale si Aliniezi toate partile din tine sub ghidarea Sinelui


6. Iti dezvolti nivelul de “Awareness”, Constientizare si sa iti “Muti casa Vibrationala” la urmatorul palier (faci urmatorul salt permanent in Constiinta)


7. Redescoperi Secretul Pierdut al Fericirii si sa traiesti o Viata plina de Implinire, Bucurie, Usurinta si Incredere in Univers


8. Inveti sa iti Rescrii Trecutul, Sa Eliberezi Viitorul si iti traiesti Viata din Prezenta si Aliniere cu Adevarul si Esenta ta Divina


9. Descoperi un alt mod de a-ti trai viata si Faci Tranzitia de la Spatiul de Constiinta 3D/4D - la 5D, Spațiul Sacru al Inimii tale, ghidat de intuitie (si alchimizezi arhetipurile Umbra de Sabotor, Logician, Victima…care te tin in frica si Cosntiinta 3D)


10. Faci Uniunea Sacra a Divinului Feminin si Masculin Interior, si astfel sa gasesti in tine Echilibrul si Armonia pe care le cauti in Exterior (deschizând-ti astfel Energia catre Relatiile Divine care iti vor umple sufletul de Iubire)


11. Devii o persoana mult mai Iubitoare, Constienta, Prezenta si Bucuroasa, un canal de Lumina de care ceilalti vor fi magnetizati si se vor transforma numai fiind in compania ta


12. Redescoperi si Activezi Darurile Divine prin care Servesti Viata si modul unic prin care Universul vrea sa se exprime prin tine, singura cale care te va implini si iti va face sufletul sa “cante de bucurie” (nu mai faci compromisuri si iti “vinzi sufletul” pentru siguranta si sa joci un alt joc care nu este al tau)Este IMPORTANT pentru tine sa inveti sa ?:

Daca aceste scopuri rezoneaza cu tine, te invitam intr-o Calatorie Magica de Reamintire, Expansiune, Alchimizare si Embodiment a Cine esti cu Adevarat.


O Calatorie a Bucuriei, Usurintei, Alinierii tuturor partilor din tine si Cooperarii cu Universul, in care Viata devine Maestrul tau.


Insa in acelasi timp o Calatorie in care pe alocuri va fi nevoie sa iesi din zona de confort, in care ego-ul tau va simti ca pierde controlul, „ca moare”, si va incerca sa te saboteze, sa te readuca la “vechiul tu”, la obisnuit.


Acestea sunt “punctele de Intersectie” (puntele alchimice) pe care daca inveti sa le treci/alchimizezi, vei trece la urmatorul nivel, iar energia care pana atunci te sabota, acum o reintegrezi in Fluxul tau si iti iei Puterea inapoi.Sunt 3 Piloni importanti in acest Proces la Transformarii tale: Expansiune, Alchimie si Embodiment.

Bineinteles ii vei aprofunda in Academie inveti cum sa ii Integrezi in Viata de zi cu zi, pentru a face transformare in “celule”, nu sa ramana doar la nivel teoretic.


Acest proces de transformare nu se pot petrece peste noapte, si de aceea avem mai multi piloni in Academie care sa sustina procesul.

Insa e nevoie si tu sa iti faci partea, adica sa implementezi ce inveti.

Stiai ca, de fapt, in spatele "protectiilor" pe care ti le-ai creat inconstient, sta de fapt DARUL tau cel mai mare?


De care oamenii din jurul tau au nevoie cu disprerare, mai ales in ziua de astazi.


Oamenii din jurul tau au nevoie ca tu sa STRALUCESTI si sa fii un Mesager de Lumina in Vietile lor...iar Adevarul este ca esti deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa ACCEPTI cine esti cu Adevarat!

Daca simti ca acest mesaj rezoneaza cu tine, te invit sa parcurgi un Proces profund transformațional in DIVINE DESTINY ACADEMY!


O calatorie de ALINIERE cu Destinul tau Divin, de ACTIVARE a CODURILOR DIVINE si ALCHIMIZARE a Umbrelor, o calatorie incredibil de eliberatoare, de Manifestare si "Embodiment" a Cine esti cu Adevarat!


…si care iti va aduce foarte multa BUCURIE, IMPLINIRE, si resurse enorme de ENRGIE!

Ce este DIVINE DESTINY ACADEMY?


Academia este in primul rand un SPATIU ENERGETIC foarte potent, de Vibratie Inalta, care te sustine in Procesul Evolutiei tale in Constiinta si Alinierii cu Cine ESTI cu Adevarat.


Iar pentru asta lucram pe 3 Piloni principali:


1. ALINIERE:

Sa te aliniezi cu Sinele si sa Accepti tot mai profund cine esti cu Adevarat, adica cu Destinul tau Divin si sa setezi Intentia din acest Spatiu de ALEGERE (nu de nevoie sau dorinta sau ca trebuie)


2. ALCHIMIZARE:

Sa eliberezi/ alchimizezi/ Integrezi emotiile, umbrele, convingerile limitative care te tin in vechea identitate si care nu iti dau voie sa Expandezi catre Destinul tau Divin


3. ACTIUNE ALINIATA

Da, avem nevoie si de Actiune, insa nu "strategii si munca", ci ghidare INTUITIVA, dezvoltând relatia cu Sinele si Intuitia, fiind astfel ghidat/a pas cu pas.


Pentru ca am o veste pentru tine: Nu exista strategii! (care sa functioneze pentru toata lumea).


Strategia ta este UNICA, si va trebui sa inveti sa iti creezi propria HARTA si sa parcurgi drumul tau.


Noi suntem aici doar sa iti aratam principiile, Legile Universale, sa te ghidam si sa te tinem in Energia Potentialului tau.


Plecand de la premiza ca tu, in interiorul tau ai toate resursele si acces la toata cunoasterea si puterea de care ai nevoie pentru a face orice (te cheama si este aliniat cu Destinul tau Divin).


Bineinteles, Planul de Invatare, Trusa de Instrumente, Întâlnirile de Coaching de grup, Antrenamentele Energetice, Răspunsurile la intrebarile tale, Impartasirile, Inspiratia si grupul suport, etc. toate contribuie la Proces,


insa tu esti singurul/a care poate face pasii si aduce transformarea "in celule" (si nu doar sa ramana la nivel mental).


Rolul nostru este sa te imputernicim sa actionezi si sa pui in Aplicare ce inveti si sa ai Energia, Inspiratia si curajul sa faci asta, stiind ca ai in spate, alaturi de tine, o echipa care vrea sa reusesti si te sustine energetic.

Da, Vreau sa incep calatoria >>
 • Te vei uita in urma si nu o sa-ti vina sa crezi ce Transformare, Aliniere, Incredere in tine si in Viata ai putut accesa!.. vei avea impresia ca esti o alta persoana, care traieste o alta calitate a vietii (si intr-un fel asa si este)
 • Te vei alinia Vibrational cu urmatoarea Varianta a ta, care experimenteaza mult mai multa Bucurie si Iubire si devii un model pentru persoanele importante din Viata ta
 • Vei putea face un SALT cuantic in Constiinta si scurta ani de zile din Evolutia ta (si vei lasa in urma "vechiul tu")
 • Inveti cum sa Atragi cu USURINTA in Viata ta tot ceea ce ai Visat si este pentru binele tau superior - Oportunitatile, Partenerul de Viata, Jobul ideal, Abundenta, etc.
 • Vei iesi din "Capcana Competitiei" cu ceilalti si iti vei urma Inima, Oferi darurile si accesa Potentialul Infinit (vei trai astfel Implinirea si Bucuria de nedescris ce vine din asta)
 • Vei Alinia, Vindeca si Integra partile din sufletul tau pe care le-ai abandonat si care "sufera in tacere"...pentru ca numai asa iti poti DESCOPERI SI ACCESA Darurile Divine
 • Inveti cum sa PROCESEZI CONFLICTELE INTERIOARE (si nu vei mai fugi de ele, vazandu-le ca OPORTUNITATI de Evolutie) care inevitabil vor iesi la suprafata in proces (dar fara se te mai focusezi pe ele si sa le dai putere)
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma toate aspectele vietii tale (Instrumente extrem de puternice, cu care mergem in profunzime si care produc transformari la nivel celular si cu care lucram saptamana de saptamana)
 • Vei simti ca RENASTI, ca ai mult mai multa Energie, Bucurie si Usurinta! si Traiesti Satisfactia de a REUSI si a deveni o sursa de Inspiratie pentru ceilalti
 • Iti vei imbunatati semnificativ Calitatea Relatiilor cu Partenerul de Viata, Copiii si Colegii, pentru ca le vindeci la Radacina (elimini din inima ta samanta care cauzeaza suferinta in Relatia cu ei)
 • Iti dezvolti noi OBICEIURI care sa te sustina mai departe si sa ai mult mai multa VITALITATE, DISCIPLINA si Productivitate in Activitatea ta Profesionala

Alaturandu-te COMUNITATII:

* In primul rand pentru ca eu sunt diferit :) Nu o spun din ego, ci pentru ca experienta mea e diferita, modul de predare si ghidare, capacitatea de a sustine un spatiu sacru, purificarile si munca interioara intensa pe care am facut-o in ultimii 15 ani …nu au cum sa fie identice cu altcineva care aparent face un program similar


* Munca pe care o fac, o fac ca practica spirituala, pentru ca servind si ajutandu-i pe ceilalti in evolutia lor, ma ajuta sa cresc mult mai accelerat. De aceea o fac cu dedicare, ca si cum L-as Servi pe Dumnezeu


* si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Creator!


De ce este DIVINE DESTINY ACADEMY diferit fata de alte Programe?

Daca multi ani focusul meu (si in consecința programele) a fost pe Vindecare Interioara, am schimbat abordarea.

Pentru ca premiza de la care plecam era ca e ceva in neregula cu mine, si ca trebuie sa “fix myself”.


Insa cand am avut conștientizarea profunda, viscerala, ca dupa 15 ani de munca interioara intensiva, tot am atatea de “rezolvat” , am inceput sa rad in hohote, si pentru prima oara m-am acceptat complet, fix asa cum sunt in acest moment, cu bune si rele.


Mi-am dat seama ca ma luptam cu un balaur cu 7 capete si cand ii taiam unul, ii mai creșteau 10 inapoi.

Iar de atunci s-a produs un shift major in abordarea mea a Evolutiei si a Calatoriei Spirituale.

Si anume focusul nu mai este pe ce nu merge, ci pe ce vreau sa Creez in Viata.


Si mai concret, nu pe ce vrea ego-ul sa creeze, ci sa percep intuitiv cum vrea Universul sa se manifeste prin mine si ce vrea sa creeze.


Iar singurul meu rol este sa ma armonizez cu aceasta “chemare” a Vietii. Si sa dau drumul la toate fricile, blocajele si sa alchimizez convingerile, umbrele si tot ce nu mai serveste.


Adica vindecarea/ transformarea interioara tot are loc si lucram in continuare, (cooperand cu Gratia Divina), dar nu mai este asta focusul, iar asta face mare diferenta.


Iar asta înseamnă sa ACTIVAM si sa ne Aliniem cu Destinul DIVIN!


Totul este facut de o forta mult mai mare pe care noi nu o putem intelege cu mintea logica, insa o putem simti si putem invata sa conlucram cu ea. Dandu-ne din calea noastra si a planului mintii.


Iar asta vine la pachet cu atat de multa Usurinta, Bucurie, Libertate si Bliss… de si acum cand scriu aceste randuri simt cat de coplesitoare este trairea.


Si tot ceea ce am cautat si ne-am dorit vreodata vine de la sine…de fapt, asa cum spune Iisus, “Urmeaza intai imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte ti se vor adauga tie”- despre asta este vorba.

Si nu e nevoie sa intelegem CUM se va intampla asta (pentru ca oricum nu vom putea), ci doar putem alege sa testam aceasta promisiune.


Nu mai este nevoie de incrancenare, stres, competitie, invidie, etc. Iesim din modul de Masculinitate ranita de a face si obtine rezultate.


Atunci cand iti Activezi Destinul Divin, te aliniezi de fapt cu un alt mod de a fi si a Trai Viata!

De fapt singurul mod care funcționează...


Asa ca te invit sa parcurgi un Proces profund transformational si incredibil de eliberator…Calea Destinului tau Divin!

 • Iti ACTIVEZI CODURILE DIVINE, arhetipurile "superioare" de Constiinta si deblochezi Creativitatea, Intuitia si Darurile Divine care fac parte din Planul tau Divin
 • Inveti Procesul Integrarii si ALCHIMIEI UMBRELOR Simplificat (cele 4 etape), si faci transformarea in profunzimea fiintei tale
 • Descoperi Etapele (Harta) Manifestarii Supraconstiente a Dorintelor tale in Realitatea Fizica
 • Inveti cum sa te conectezi cu "TU 2.0", Varianta ta "upgradata", care exista deja in Plan Energetic si cum sa o "ACTIVEZI"
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi
 • Te vei simti imputernicit/a cand iti dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
 • Inveti sa iti rescrii trecutul si experientele dureroase si sa Traiesti Aici si Acum, in deplina Acceptare si Recunostinta, stiind ca Viitorul si ce te asteapta este Magic!
 • Integrezi in Fiinta ta Arhetipul Divin de Rege (Regina) si Alchimizezi Convingerile profunde de "Nu merit", "nu sunt suficient de bun/a"...si inveti sa iti iei Valoarea din Interior, de la Sursa
 • Iti dezvolti Maturitatea si Stabilitatea Emotionala si devii mult mai prezent/a, conectat/a si cu inima deschisa in fata provocarilor si dezamagirilor...iar reactiile Emotionale puternice se vor reduce substantial
 • Faci Tranzitia de la "Sabotor" la "Magician" si iti traiesti Viata complet diferit, ghidat/a de Intuitie, si nu de Vechile Conditionari
 • Inveti De ce Conectarea cu Sinele Divin este cheia pentru Adevarata VINDECARE a Sufletului tau
 • Inveti cum sa devii mai Prezent/a pentru a putea Observa mecanismele (automatismele) care te saboteaza- primul pas pentru Transformare

Ce inveti Concret in "DIVINE DESTINY":

Da, Vreau sa incep calatoria >>
Da, Vreau sa incep calatoria >>

Care Sunt Pilonii DIVINE DESTINY ACADEMY?


1. PLANUL DE INVATARE (Training)

- Training-urile din Planul de invatare sunt piesele din Puzzle de care ai nevoie pentru a parcurge aceast Proces Transformațional si a face tranzitia catre a DEVENI cea mai buna varianta a ta.


Unele Training-uri le facem LIVE impreuna, altele le gasesti deja in Contul de Membru.

*Modulele Avansate presupun plata unei taxe suplimentare.


2. Întalniri online LIVE de Antrenament Energetic, Practici de Grup si Cerc (online) de sustinere si Coaching


Fie ca facem Practici, raspundem la intrebari, impartasim sau ai ocazia sa primesti sustinere din partea grupului la provocarile tale.


3. Platforma ONLINE

In Contul online de membru ai acces la Training-uri, Resurse si alte materiale - precum si la PROGRAMELE BONUS- in valoare de peste 3000 lei-


4. Grup Privat De Sustinere, unde poti posta intrebari, cere sustinere din partea celorlalti membri, impartasi Victoriile, primi inspiratie si incurajare


5. "Community Meeting"- intalnire online unde ne vom imparti pe grupe mai restranse si unde fiecare va avea ocazia sa impartaseasca unde se afla in calatorie, sa ceara si sa primeasca sustinere.


*INTALNIRILE Online LIVE au loc SAPTAMANAL Martea (sau Miercurea) de la ora 19:30
Calendarul il vei sti dinainte.ACADEMIA va face Miracole pentru tine daca:


- Iti faci partea ta

- Urmezi Planul de Învatare si Aplici ceea ce inveti

- Ai o atidudine Proactiva si ii sustii si pe ceilalti in Proces

- Iti dai voie sa experimentezi si sa parcurgi Procesul cu atitudine pozitiva, dar fara asteptari

ACADEMIA NU este pentru tine daca:


- Astepti ca "altcineva sa te salveze" si nu iti asumi responsabilitatea pentru Evolutia ta

- Nu esti dispus/a sa pui in practica ce inveti si sa dedici macar 15 min /zi pentru Implementare

- Participi doar ca spectator si "sa vezi ce informatii mai afli"


Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 15 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait intens pe pielea mea, poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de acea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si mai rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Iata ce inseamna participarea in
DIVINE DESTINY ACADEMY:

Pilonul #2: Antrenament Energetic si Practici de Grup

Pilonul #1 : PLANUL DE INVATARE- Training-uri Live

Pilonul #3: Cerc (online) de sustinere si Inspiratie

Pilonul #5: Cont online de membru si acces la Resurse, carti, programe, materiale..si PROGRAMELE ONLINE BONUS > 3000LEI

Pilonul #7 Reduceri la Programele Avansate, RETREATURI LIVE si multe alte surprize si Beneficii...

Pilonul #6: Resurse si Practici ENERGETICE si Spirituale recomandate

Pilonul #4: Sesiune LIVE de Q&A

Da, Vreau sa incep calatoria >>
Click to play video

Cat dureaza Academia?

Pentru a avea rezultatele scontate si a produce transformarea "in celule", este recomandat sa ramai minim 6 luni in Program, insa poti alege sa ramai atata timp cat consideri ca este potrivit pentru tine.

Care este PLANUL DE INVATARE?


In fiecare Luna abordam cate un modul din Planul de invatare.


Iata o parte din Module:

MANIFESTATION INTENSIVE

Trezeste-ti Intuitia si ghidarea Divina

Modul 1

INTUITION GENIUS

Modul 2

Program de Manifestare Supraconstienta

TREZESTE-TI MAGICIANUL INTERIOR

ACTIVEAZA TI CODURILE DIVINE

Modul 3
ALCHIMIE EMOTIONALA
Modul 4

Invata cum sa Transformi "Plumbul" in "Aur" si sa Devii Maestrul Emotiilor si Vietii Tale

INNER DIVINE MARRIAGE

INTEGREAZA DIVINUL FEMININ & MASCULIN

Modul 5

ALINIERE RADICALA

Modul 6

Ia-ti Puterea Inapoi si Traieste in Adevar

EMBODY YOUR DIVINE DESTINY

Modul 7
Modul 8
Da, Vreau sa incep calatoria >>

JOURNEY TO JOY

Adu Transformarea in Celule prin Acțiune Aliniata

Redescopera Secretul Pierdut al Fericirii Tale

Acces la Contul Online de Membru

Biblioteca online cu resurse

Arhiva intalnirilor &

Bonusurile

Saptamanal ne conectam si facem

Practicile Impreuna

(Martea sau Miercurea de la 19:30)

Intalniri SAPTAMANALE LIVE Online

Acceseaza RESURSELE in Valoare de peste 5000 lei >>
Platesc Integral >>

Plata lunara

o singura plata
Aleg Plata Lunara >>

LUNAR

BEST OFFER

ANUAL

Alege Varianta care ti se potriveste:

3333

333

lei

lei

Cat costa participarea in DIVINE DESTINY ACADEMY?

Pretul are scopul de a te tine Motivat/a in Proces si de a nu trata superficial Programul, pentru ca e nevoie sa iesi un pic din zona de confort.


Insa este un pret infim, comparativ cu Valoarea, Transformarea si Libertatea pe care le capeti pentru tot restul Vietii tale!


Crezi ca nu meriti sa ii acorzi Sufletului tau acest CADOU care te va ajuta pentru tot restul Vietii tale?


Pot iesi la suprafata FRICI cand iei o astfel de decizie, pentru ca Mintea Inferioara (ego-ul)

se teme de schimbare.

Iti va spune, lasa pe “data viitoare”, “nu e momentul acum”, etc.

Insa astea sunt exact tiparele vechi cu care vom lucra in Program si pe care e important sa inveti sa le eliberezi.


Invata sa iti asculti Intuitia, vezi ce simti dincolo de gandurile si fricile de suprafata.


Iar daca Sinele tau Profund iti spune sa vii in Program, NU MAI STA PE GANDURI!


Inscrie-te chiar ACUM si o sa vezi ca e cea mai buna decizie pe care ai luat-o pentru tine!

Întrebări Frecvente:

Cum primesc acces la continutul din contul meu?

Dupa inscriere si Efectuarea platii, vei primi datele (user si Parola) de acces in contul tau privat de membru, unde vei putea accesa: Biblioteca online cu resurse, Arhiva intalnirilor si Bonusurile

Vei primi inainte de fiecare intalnire Reminder si Email cu link-ul de acces la platforma online.

Cum particip la intalnirile Live?

Desi recomandarea este sa fii LIVE la cat mai multe intalniri, nu este nicio problema daca cumva vei rata 1-2 intalniri. Vei avea acces la toate inregistrarile video, pentru a reveni asupra lor atunci cand ai timp.

Ce se intampla daca nu reusesc sa fiu live?

Pentru orice alta intrebare ne poti scrie la: santosh@divinedestiny.ro

Iata raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de Academie:

 • Cat dureaza programul ?

  Durata: Programul dureaza atata timp cat simti sa faci parte din el, insa perioada minima recomandata este de 6 luni, pentru ca programul sa aibe impact si sa produca transformari la nivel celular. Multi dintre participanti au ales sa ramana Alumni in continuare si sunt in calatorie de peste 1-2 ani de zile.

  Unde?: acasa la tine:) si implementare in viata de zi cu zi!

  Cum procedez? Dupa ce faci plata, vei primi acces la Platforma Online unde accesezi resursele. Iar pe email primesti link-ul de participare la toate întâlnirile LIVE.

 • Cum tinem legatura?:
  -Email

  - Întâlnirile LIVE saptamanale (unde poti adresa orice intrebare si primi sustinere)- Martea sau Miercurea de la 19:30 - Calendarul il vei sti dinainte

  - Platforma Online
  De asemenea vei avea acces si la grupul privat unde vei putea interactiona cu ceilalti participanti, impartasi experientele si primi sustinere si INSPIRATIE!

  - Grupul Privat de Facebook, unde poti pune intrebari, impartasi experienta Interactiona, si primi sustinere de la ceilalti membri

  + Vom avea si Intalniri fizice de Comunitate (in persoana) si Retreaturi

 • "Mi-e teama ca nu ma voi tine de treaba"

  Tocmai de aceea am gandit si creat toate mecanismele care sa te sustina .Intalnirile LIVE, Remindere si emailuri Grup suport Inspiratie din impartasirile si intrebarile celorlalti participanti.
 • Cum e acest Program diferit de celelalte ale lui Dragos?

  Majoritatea sunt programe individuale. Le parcurgi fara sa ai interactiune cu noi.
  Aici este o experienta intensa, transformationala, unde faci Calatoria alaturi de o Echipa. Suntem aici 100% cu tine.
  Cream impreuna un camp vibrational puternic care o sa te sustina enorm in a-ti Activa si Urma Destinul Divin!

  * si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Creator!

 • “As vrea sa particip, dar nu am timp

  Imi pare rau sa demolez acest mit, insa intotdeauna avem timp pentru ce e important.
  Cel mai probabil acorzi prioritate altor lucruri exterioare care crezi ca iti vor aduce fericirea si iubirea de care ai nevoie, insa este o capcana pentru ca iti dai puterea in exterior si nu faci decat sa te abandonezi pe tine.

  E momentul sa intrerupi acest pattern si sa te pui pe tine pe primul loc. Altfel, daca nu poti sa dedici macar 15 min/ zi pentru tine, nu are sens sa te inscrii.

 • Care e investitia?

  Valoarea Programului, calculand separat preturile Modulelor, a Programelor online si a Întâlnirilor de grup, este de peste 10.000 lei/an

  (preturile nu sunt „scoase din aer”, ci sunt preturile efective pe care participantii le-au platit participand la Programe (Module), separat). Insa Investiția pentru a 3- a Editie a ACADEMIEI este de 333 lei/luna sau 3333 lei/an


 • Programul va functiona pentru mine?

  Răspuns scurt: DA.

  Răspuns mai lung: Da, probabil mai bine și mai rapid decât te-ai aștepta.Raspunsul este Nu, in caz ca nu lucrezi, nu te tii de program si nu pui in practica ce inveti si nu iti faci „temele”

 • Ce pierd daca nu particip? Multe. Ramai in aceleasi tipare si te invarti in cerc in continuare, orele interminabile de muncă, frustrare, blocajele mentale, dezamăgirea și incapacitatea de a-ti folosi potentialul si a trai Viata cu Bucurie!

 • Suna bine, cum incep? Înscrie-te folosind LINK-ul unde poti face plata si Primesti Imediat accesul.
Da, Vreau sa incep calatoria >>

Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si DIVINE DESTINY ACADEMY, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit miilor de studenti sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

 • Ramai in Strategia de SUPRAVIETUIRE, dependent/a si cu Adictii care iti "mananca Viata" din tine, si iti pierzi VITALITATEA si BUCURIA de a Trai
 • Iti dai PUTEREA celorlalti (parinti, partener/a sau alte persoane care astepti sa te faca "fericit/a") si astfel nu iti poti duce la bun sfarsit Visurile si Dorintele Profunde ale INIMII TALE!
 • Nu poti stabili limite sanatoase si nici nu stii care este binele tau cel mai inalt intr-o anume situatie, si ramai astfel blocat/a in situatii si RELATII toxice... pentru ca zici ca "e mai sigur asa"
 • Nu ai cum sa iti gasesti fericirea si multumirea in interior, ci le vei cauta in permanenta in alte actiuni din exterior (bani, vacante, partener, succese profesionale, copii, etc.).
 • Nu iti Vindeci fricile si nu dai jos mastile ce le porti involuntar pentru a ascunde rani si frici (care iti consuma enorm de multa energie)
 • Nu vei avea niciodata Motivatia Interioara Reala si PERSEVERENTA, ci vei face lucrurile doar pentru ca "TREBUIE", consumand astfel foarte multa energie si fiind in stres permanent

Fara a-ti urma Chemarea Sufletului si a Destinului Divin:

 • Iti folosesti Darurile Divine pentru a-i Servi pe ceilalti, in Modul Unic prin care Viata vrea sa se exprime prin tine
 • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat de Intuitie moment de moment, si ai incredere tot mai mare in Univers
 • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
 • Nu iti mai faci probleme de bani si de unde vor veni, pentru ca ai acces la un Ocean nelimitat de Abundenta si simti ca orice s-ar intampla esti protejat/a si Iubit/a
 • Te deschizi catre Relatiile tale Divine, si oamenii cu care experimentezi adevarata Iubire si creezi Magie impreuna cu ei
 • Cooperezi si traiesti in Armonie cu Viata, cu oamenii, natura, si simti ca esti parte din tot
 • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!
 • Inima ti se umple de Iubire, Recunostinta si Admirație pentru Viata si oameni si ai la nivel profund constientizari ce nu pot fi intelese cu mintea logica.
 • Si da, ca BONUS, te bucuri de toate lucrurile si experientele Frumoase pe care Manifesti in Realitatea Fizica!

In schimb, cand te aliniezi cu Destinul tau Divin:

Incepe Acum calatoria Destinului tau DIVIN!

P.S. Timpul va trece oricum.

Intrebarea este unde vei fi tu atunci?

Vei fi in aceeasi situatie sau iti vei fi îmbunătățit semnificativ viata?

Decizia e a ta!

Inregistreaza-te Acum pentru a te alatura ACADEMIEI ! >

Esti gata pentru momente DIVINE?:)

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: