Sambata 1 Iulie

Ananda Meditation Retreat

Rezerva-ti LOCUL Acum >>

DIVINE MANIFESTATION MiniRETREAT

Activeaza Codul Manifestarii SupraConstiente si implineste-ti Dorintele Sufletului, folosind Principiile Energetice si Spirituale

Ce este DIVINE MANIFESTATION RETREAT?


DIVINE MANIFESTATION RETREAT este mult mai mult decât o mini-vacanță.

Este o oportunitate de a-ți linisti si limpezi mintea, de a lua o pauză de la stres și griji, de a te relaxa la toate nivelurile și de a experimenta cu atenție mediul tău interior si a-ti clarifica ce este cu adevarat important in Viata.


Este o oportunitate ideala pentru a te reconecta cu Sinele tău profund.

Si poate fi un moment al trezirii spirituale si al deschiderii catre o nouă stare de Constiinta.


In cadrul Retreatului vom invata mai multe Procese, Tehnici si Instrumente extrem de puternice si eficiente care te vor ajuta sa pui o baza solida Evolutiei tale si Alinierii cu cea mai buna Varianta a ta si a Manifesta Dorintele Sufletului, folosind Principiile Energetice si Spirituale.

Ce inseamna DIVINE MANIFESTATION?


Cu totii manifestam, in fiecare moment.

Problema este ca de cele mai multe ori, pentru majoritatea oamenilor, manifestarea se întâmpla inconștient.


Si de aceea atragem in Viata noastra evenimente, persoane, circumstante nedorite, nefavorabile.


Pentru ca Universul nu este receptiv si nu raspunde la ceea ce iti doresti Constient, ci la ce emiti vibrational.


Suntem fiinte spirituale (Energetice/ vibrationale) si traim intr-un Univers Vibrational, iar acesta este limbajul principal in univers: Vibratia (ce intodeauna este asociata cu o emotie/simtire)


Atunci cand ceva iti lipseste, fie ca sunt banii, partenerul, cariera sau orice altceva, automat iti doresti constient opusul.


Insa pentru ca nu ti-ai schimbat „casa vibrationala” (si SIMTIREA), tot ceea ce emiti din acest spatiu este tot lipsa, si prin oricata Actiune ai incerca sa compensezi, Universul, prin Legea Atractiei, iti va da si mai multa…”lipsa”.


Marea capcana in Manifestare este ca desi CREDEM ca Focusul nostru este pe Viziunea pozitiva si pe ce ne dorim constient, de cele mai multe ori Focusul este inconștient pe Convingerile limitative, care de fapt impiedica Manifestarea.


Si te mai miri de ce nu merg lucrurile, sau de ce „mi se intampla numai mie astea”


… Iar la un moment dat intelegi ca exista si


Al 2-lea tip de Manifestare. care este Manifestarea Constienta.


In care înțelegem cum funcționează lucrurile, ne folosim de puterea mintii, simtim si traim lucrul/dorinta deja implinita dinainte, si ca sa vezi, chiar atragem ceea ce ne dorim.


Problema cu acest tip de Manifestare este ca de cele mai multe ori pleaca de la premiza greșita.

Si anume pleaca din minte! Si nu din Suflet.


Nu este ceea ce ne este dat sa Manifestam sau Viata ce ne e menita sa o traim, ci doar o „Strategie de compensare” a mintii, crezand ca daca Manifestam casa, banii, partenerul, aprecierea, etc, ca o sa fim fericiti.Insa daca pleaca din acest spatiu al mintii, nu face decat sa umple un gol, pe moment. Un gol ce nu poate fi umplut.


Mai mult decat atat, pentru ca Manifestarea nu este aliniata cu cine suntem cu Adevarat, intervine legea Dualitatii, si mai devreme sau mai tarziu pendulul se va duce in partea cealaltă…si de cele mai multe ori vom pierde ceea ce am Manifestat (sau pe pierderea va fi pe o alta latura a vietii)


Si majoritatea celor care vorbesc de manifestare aici se incadreaza.Insa putini oamani stiu ca exista si al 3-lea tip de Manifestare!


Si anume Manifestarea Supraconstienta (sau Divine Manifestation)


In care plecam de la Alinierea cu Sinele, si dam voie Universului sa se exprime prin noi si sa manifeste ceea ce ne este menit.


Asemenea unui copac care face fructe, la fel Universul are de facut un „fruct” prin noi.Iar acesta este locul care ne va aduce cea mai mare Bucurie si implinire in Viata!


Ne realiniam cu Viata si re-devenim una cu ea.


Iar rolul nostru nu mai este de a FACE, a obtine, a lupta, ci a ne da din calea noastră si a permite Energiei Vitale sa circule si sa manifeste prin noi.


Pentru ca aceasta forta care face digestia, copiii, ne respira, creste copacii si toate formele de viata si tine Galaxii in perfecta ordine si functionare, face totul. Urmand aceasta Cale, din Aliniere cu Sinele, urmezi „calea minimei rezistente” si lucrurile se manifesta cu usurinta si te si bucuri de calatorie.


Te deschizi catre o Viata plina de Miracol, iti activezi Darurile Divine, iti intalnesti Relatiile tale Divine, si Traiesti in Armonie cu totul.


Daca nu ai inceput sa iti traiesti Viata in acest mod, nu stii ce pierzi:)


 Iar daca vrei sa inveti cum sa Manifesti SupraConstient, si sa descoperi un alt mod de a-ti trai Viata, te invitam sa participi la RETREAT.

 • Descoperi Etapele (Harta) Manifestarii Dorintelor tale in Realitatea Fizica
 • Inveti cum sa te conectezi cu "TU 2.0", Varianta ta "upgradata", care exista deja Energetic si cum sa o "ACTIVEZI"
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi
 • Te vei simti imputernicit/a cand iti dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
 • Vei capata CLARITATE legat de cum sa te ALINIEZI cu Sinele tau AUTENTIC si menirea ta, si din ce Spatiu e Benefic sa iti setezi Intentiile pe care vrei sa le manifesti

Participand la DIVINE MANIFESTATION RETREAT:

 • Vei pune STOP pentru totdeauna sentimentului de LIPSA, si vei dezvolta Increderea ca VIATA iti ofera tot ceea ce ai nevoie, mereu
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma Viata, sub toate aspectele ei (fie ca este Sanatatea, Corpul Ideal, Relatia Ideala, Jobul Ideal sau stabilitatea financiara)
 • Te vei alinia Vibrational cu urmatoarea Varianta a ta, care experimenteaza mult mai multa Bucurie si Iubire si devii un model pentru persoanele importante din Viata ta
 • Vei putea face un SALT cuantic in Constiinta si scurta ani de zile din Evolutia ta (si vei lasa in urma "vechiul tu")
 • Inveti cum sa Atragi cu USURINTA in Viata ta tot ceea ce ai Visat si este pentru binele tau superior - Oportunitatile, Partenerul de Viata, Jobul ideal, Abundenta, etc.
 • Vei iesi din "Capcana Competitiei" cu ceilalti si iti vei urma Inima si Oferi darurile
 • Iti dezvolti noi OBICEIURI si Practici Energetice si Spirituale, care sa te sustina mai departe si sa ai mult mai multa VITALITATE, DISCIPLINA si Productivitate in Activitatea ta Profesionala
Rezerva-ti LOCUL Acum >>

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 15 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

۞ Conversații si Q&A
Vom discuta conceptele de baza din Manifestare, Shadow Work, Alchimie Emotionala, Spiritualitate si Meditatie

۞ Meditație si Tehnici yoga
Vei invata tehnici de baza de Yoga, Respiratie si Pranayama, Etapele Meditatiei si practica efectiva

۞ Echilibrarea energiei fizice, mentale si Spirituale
Vom practica Exercitii de Energizare, echilibrarea chakrelor, exerciții de respirație, etc

۞ Locatie și împrejurimi cu energie pura si vibratie ridicata
Spațiile liniștite, frumoase și sănătoase oferă un mediu liniștit și relaxant in care sa iti reincarci bateriile corpului, mintii si sufletului.

۞ Puterea Grupului
Atunci cand meditam impreuna cu altii, beneficiem de campul energetic si vibrational care ne sustine si ne vindeca pe toate nivelurile.

Daca ai citit pana aici, probabil este pentru tine!


* Daca simti ca ritmul vietii si jobului te acapareaza si nu mai dedici timp pentru reflectie, suflet si misiunea ta, insa
stii ca viata ta este despre mai mult, probabil acest Program este pentru tine!

Pentru cine este programul?

Ce vei gasi in Retreat?

Cand si unde are loc?

LOCATIA: - Comuna Cornu, Valea Prahovei (intre Campina si Sinaia)


Este zona cu cel mai curat aer din Romania si a 2-a din Europa, dupa Davos (Elvetia).

Locatia este deosebita, cu mult spatiu verde, potrivită pentru relaxare, reîncărcarea bateriilor si racordarea la o vibratie inalta.


* Pentru Transport, cel mai usor se ajunge cu masina

* sau se ajunge cu trenul pana in Campina si de acolo microbuz sau taxi (aprox 25lei)

UNDE?

Ananda Meditation Retreat Center

HARTA>>

Sambata 1 IULIE ora 11:00- 17:00

CAND?

Cat costa Retreat-ul ?

Cursul este pe baza de DONATIE.

Pentru rezervarea locului se achita taxa de 150 lei pentru masa de Pranz, tea-breaks, organizare, facilitati, etc.

Numar locuri: 12


Primul pas este sa Completezi formularul de Selectie si vei primi apoi pe email Confirmarea.

Regulile Retreatului:

(Participarea presupune respectarea regulilor):

- Respectarea procesului interior al celorlalți participați

- Fumatul si consumul de alcool nu este permis in incinta Retreatului

- Mancarea (chiar daca se comanda din exterior) este Vegetariana

- Evitarea vorbitului excesiv si limitarea la stricul necesar, pentru a facilita introspectia

- In templu/piramida se intra fara incaltari de exterior, pentru a pastra puritatea spatiului

- Fiecare participant va primi o mica "seva" (insarcinare) pentru a sustine grupul


Pe langa Sesiunile de Training, programul cuprinde activitati precum:

- Exercitii de Energizare si Respiratie Constienta

- Meditatie in PIRAMIDA

-Timp de introspectie-Mauna (tacere nobila)

- Seva (servirea grupului): Pregatirea mesei, curatenie, organizare, etc.


11:00- 17:00

Sambata

Rezerva-ti Locul>>

Despre centrul de meditatie

Aflat pe un taram de vis de peste 5000 mp de grădini, padure si locuri de Relaxare si Meditatie, Ananda Meditation Retreat Center este un cadru ideal pentru o experiență interioară de Reconectare si Revitalizare.


Studiile arată că a fi în natură și a practica anumite tehnici pot reduce foarte mult stresul și tensiunea arterială, întărind în același timp sistemul imunitar, concentrarea și nivelul de fericire.


Oferim un cadru ideal pentru a-ti linisti mintea, a gasi Pacea Interioara si a te Reconecta cu ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Te asteptam cu drag in acest Spatiu Divin, pentru a te Reconecta cu Sinele tau Profund

**Pentru orice intrebare nu ezita sa ne scrii la office@youngprofessionals.ro

De ce sa vii la Ananda Meditation Retreat Center

Claritate si Pace

Vei gasi acea Pace Interioara pe care o cauti de mult in Exterior

Conectare cu Sinele

Vei putea avea Experienta Directa a Sinelui tau

Meditatie Profunda

Grup si camp de sustinere pentru a merge in profunzimea Mintii tale

Energie si Lumina

Directie si Aliniere

Inveti sa te incarci cu Prana si sa iti cresti Vibratia

Te simti din ce in ce mai bine si experimentezi Bucuria Interioara

Stare de Bine

Iti Reamintesti ce e cu Adevarat important pentru tine in Viata

Stiai care sunt Beneficiile Efectului de Piramida?

Efectul de piramida este incontestabil, dar unii oameni considera ca acesta este inca un fenomen neobisnuit.

Nu e nimic misterios in aceste proprietati ale piramidelor, totul a fost explicat si certificat stiintific. Despre ce e vorba? Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide.

Piramidele sunt Amplificatoare ale energiei cosmosului, iar meditația sub ele aduce beneficii imense corpului….si Mintii!

Se spune că meditația in piramida îmbunătățește vederea, dezvolta capacitatea de auz, reduce nivelul tensiunii arteriale, ameliorează simptomele artritei și tratează insomnia.

De asemenea, poate ajuta la ascuțirea memoriei și a abilităților cognitive, la îmbunătățirea sănătății pielii și la echilibrarea nivelului hormonal.

Cel mai interesant efect al piramidei apare asupra apei. Lichidul devine, din punct de vedere microbiologic, mai pur, se pastreaza mai mult timp si, mai ales, atunci cand este consumat de catre organismele vii, are efecte stimulative asupra proceselor de crestere si efecte curative pentru o lista foarte lunga de afectiuni.
Te asteptam la Centrul de Meditatie sa Beneficiezi de Efectul de Piramida>>

Ne gasesti si pe Facebook