Programul Intensiv

Ia-ti Puterea inapoi, Reintregeste-ti Sufletul si

Traieste-ti Viata ce iti e Menita

Dam Startul pe 12 Ianuarie

Program Online

Rezerva-ti LOCUL Acum >>

EMPOWERED

Ce este Programul "EMPOWERED" ?


Programul "EMPOWERED" este un program practic care te invata sa te Aliniezi cu Cine esti cu Adevarat, sa-ti Accesezi Potentialul si Darurile Divine, si a-ti Trai Viata cu Bucurie, Iubire si Implinire!


Este cheia pentru a merge la urmatorul nivel in Viata Ta! si fara de care vei irosi ENERGIA pe lucruri care nu conteaza si te invarti in cerc ani de zile, fara sa iti atingi visurile!


Sunt 2 Moduri in care iti poti trai Viata:

- Calea Controlului (a Mintii, ego-ului) = Forta

- Calea Iubirii (a Sufletului) = Putere Interioara


Calea Controlului presupune a-ti trai Viata pe baza ranilor emotionale, tiparelor si conditionarilor subconstiente acumulate, si vine cu stres, anxietate, agitatie, frica, etc.


Calea Sufletului, este Calea Iubirii, in care te aliniezi cu Viata si traiesti cu Bucurie si Flow.


Insa pe aceasta nu o poti descoperi si accesa cu Mintea logica.

Ci doar deblocand Intelepciunea Interioara si Reintregindu-ti Sufletul.


Trăiești o viață condusă de ego-ul tău ranit sau de GHIDATA de SINELE tău SUPERIOR?


Răspunsul tău la această întrebare determină dacă viața ta este una de luptă și îndoială de sine, sau mulțumire și pace interioară.


Iată cum știi:


Când trăiești din sinele tău rănit, ti-ai dat Puterea in Exterior. Petreci mult timp supărat, sau furios si focusat pe tot ce nu merge în viața ta.


Sinele tău rănit vrea mereu să dea vina in exterior (si de fapt astfel iti PIERZI PUTEREA):

„E pentru că ai avut părinți groaznici”

„Se datorează faptului că oamenii din viața ta sunt nepoliticoși și nu le pasa”

„Este din cauza economiei / sistemului politic actual / regulilor companiei tale / eșecurilor morale ale societății, etc.”


Sinele rănit nu vrea niciodată să-și asume responsabilitatea.


Întotdeauna caută „ceva” și „munceste din greu”, dar nu este niciodată mulțumit.


In schimb,


Când îți trăiești viața sub îndrumarea Sinelui tau Superior, iti iei Puterea inpoi si accesezi Energia care creeaza Lumi! te relaxezi si știi că există o forță înțeleaptă și binevoitoare care se îngrijește mereu de tine și te îndrumă spre binele tău cel mai inalt.


Ai un profund simț al scopului. Viața ta este plină de sens și miracol.


Te simți confortabil în propria ta piele.

Părerile celorlalți nu te deranjează deloc pentru că ai încredere totală în tine.


Ești încrezător și relaxat că deciziile pe care le iei sunt spre binele tău cel mai inalt, chiar și în perioadele provocatoare.


Atragi cu usurinta lucrurile pe care le dorește inima ta, si te minunezi de „coincidențele” fericite și de întâlniri „neapteptate”.


Faci ceea ce este mai bine și mai iubitor pentru tine, indiferent de așteptările celorlalți de la tine.

"Fie trăiești viața ghidată de frică și îndoială de sine, fie de Adevăr și Iubire"

Daca simti ca acest mesaj rezoneaza cu tine, si Alegi sa iti traiesti Viata ghidata de Sinele tau Superior, sa iti Accesezi PUTEREA INTERIOARA,


te invit sa parcurgi un Proces profund transformațional!


O calatorie de ALINIERE cu Sinele tau Divin, de ACTIVARE a CODURILOR DIVINE, o calatorie incredibil de eliberatoare, de Manifestare si "Embodiment" a Cine esti cu Adevarat!


…si care iti va aduce foarte multa BUCURIE, IMPLINIRE, si resurse enorme de ENRGIE!

 • Iti Descoperi Darurile Divine pentru a-i Servi pe ceilalti, in Modul Unic prin care Viata vrea sa se exprime prin tine
 • Iei cele mai bune decizii pentru binele tau superior (si al celorlalți)...chiar daca "nu are logica" :)
 • Scurtezi luni si ani din Evolutia ta, pentru ca urmezi drumul cel mai Benefic pentru tine
 • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat moment de moment
 • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
 • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!

Cand inveti sa-ti accesezi PUTEREA INTERIOARA

Da, vreau Programul >>

Urmand acest Program INTENSIV :

 • Descoperi cheia pentru a merge la urmatorul nivel in Viata Ta!
 • Inveti cum sa faci Tranzitia de la a-ti da Puterea in Exterior, la a o Accesa din Interior
 • Vei Alinia, Vindeca si Integra partile din sufletul tau pe care le-ai abandonat si care "sufera in tacere"...pentru ca numai asa iti poti DESCOPERI SI ACCESA Darurile Divine
 • Inveti cum sa PROCESEZI CONFLICTELE INTERIOARE (si nu vei mai fugi de ele, vazandu-le ca OPORTUNITATI de Evolutie) care inevitabil vor iesi la suprafata in proces (dar fara se te mai focusezi pe ele si sa le dai putere)
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma toate aspectele vietii tale (Instrumente extrem de puternice, care produc transformari la nivel celular)
 • Vei simti ca RENASTI, ca ai mult mai multa Energie, Bucurie si Usurinta! si Traiesti Satisfactia de a REUSI si a deveni o sursa de Inspiratie pentru ceilalti
 • Descoperi SECRETUL #1 pentru a-ti accesa Puterea Interioara si Vei capata CLARITATE legat de cum sa te ALINIEZI cu Sinele tau AUTENTIC si menirea ta,
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi
 • Iti reamintesti cum accesezi si inveti sa dezvolti Relatia cu Sinele tau Superior
 • Intelegi cele 10 Moduri principale prin care iti Pierzi Puterea si descoperi care sunt mecanismele subtile de autosabotare, ale ego-ului tau
 • Iti ACTIVEZI CODURILE DIVINE, arhetipurile "superioare" de Constiinta si deblochezi Creativitatea, Intuitia si Darurile Divine care fac parte din Planul tau Divin
 • Te vei alinia Vibrational cu urmatoarea Varianta a ta, care experimenteaza mult mai multa Bucurie si Iubire si devii un model pentru persoanele importante din Viata ta

 • Programul este foarte bine gandit, structurat si are toate mecanismele necesare astfel incat sa te puna in miscare si sa te ajute sa treci peste "scuzele mintii" ca "nu am timp", "nu am chef", "incep maine sau luni", etc.
 • Vei invata Strategii Avansate de Gestionare a Energiei, Emotiilor si Mintii,

  ...Tehnici si Instrumente de a-ti intari Vointa si Disciplina,

  ... si vei avea un plan de Implementare a acestor Obiceiuri in Viata ta!

* In primul rand pentru ca eu sunt diferit :) Nu o spun din ego, ci pentru ca experienta mea e diferita, modul de predare si ghidare, capacitatea de a sustine un spatiu sacru, purificarile si munca interioara intensa pe care am facut-o in ultimii 15 ani …nu au cum sa fie identice cu altcineva care aparent face un program similar


* Munca pe care o fac, o fac ca practica spirituala, pentru ca servind si ajutandu-i pe ceilalti in evolutia lor, ma ajuta sa cresc mult mai accelerat. De aceea o fac cu dedicare, ca si cum L-as Servi pe Dumnezeu


* si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Creator!


De ce este "EMPOWERED" diferit fata de alte Programe?

Daca multi ani focusul meu (si in consecința programele) a fost pe Vindecare Interioara, am schimbat abordarea.

Pentru ca premiza de la care plecam era ca e ceva in neregula cu mine, si ca trebuie sa “fix myself”.


Insa cand am avut conștientizarea profunda, viscerala, ca dupa 15 ani de munca interioara intensiva, tot am atatea de “rezolvat” , am inceput sa rad in hohote, si pentru prima oara m-am acceptat complet, fix asa cum sunt in acest moment, cu bune si rele.


Mi-am dat seama ca ma luptam cu un balaur cu 7 capete si cand ii taiam unul, ii mai creșteau 10 inapoi.

Iar de atunci s-a produs un shift major in abordarea mea a Evolutiei si a Calatoriei Spirituale.

Si anume focusul nu mai este pe ce nu merge, ci pe ce vreau sa Creez in Viata.


Si mai concret, nu pe ce vrea ego-ul sa creeze, ci sa percep intuitiv cum vrea Universul sa se manifeste prin mine si ce vrea sa creeze.


Iar singurul meu rol este sa ma armonizez cu aceasta “chemare” a Vietii. Si sa dau drumul la toate fricile, blocajele si sa alchimizez convingerile, umbrele si tot ce nu mai serveste.


Adica vindecarea/ transformarea interioara tot are loc si lucram in continuare, (cooperand cu Gratia Divina), dar nu mai este asta focusul, iar asta face mare diferenta.


Iar asta înseamnă sa ACTIVAM si sa ne Aliniem cu Destinul DIVIN!


Totul este facut de o forta mult mai mare pe care noi nu o putem intelege cu mintea logica, insa o putem simti si putem invata sa conlucram cu ea. Dandu-ne din calea noastra si a planului mintii.


Iar asta vine la pachet cu atat de multa Usurinta, Bucurie, Libertate si Bliss… de si acum cand scriu aceste randuri simt cat de coplesitoare este trairea.


Si tot ceea ce am cautat si ne-am dorit vreodata vine de la sine…de fapt asa cum spune Iisus “Urmeaza intai imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte ti se vor adauga tie”- despre asta este vorba.

Si nu e nevoie sa intelegem CUM se va intampla asta (pentru ca oricum nu vom putea), ci doar putem alege sa testam aceasta promisiune.


Nu mai este nevoie de incrancenare, stres, competitie, invidie, etc.Iesim din modul de Masculinitate ranita de a face si obtine rezultate, care vedem unde a dus societatea- in pragul decimarii, dezbinarii, razboiului mondial, al colapsului economic, care este iminent.


Atunci cand iti Activezi Destinul Divin, te aliniezi de fapt un alt mod de a fi si a Trai Viata!

De fapt singurul mod care funcționează...


Asa ca te invit sa parcurgi un Proces profund transformational si incredibil de eliberator…Calea Destinului tau Divin!

Ce Primesti cand te inscrii in Programul "EMPOWERED"

Peste 4 ore de Training, Exercitii si Implementare.

Training-uri video si vizualizari audio/ Meditatii
Pasi de actiune:
vei primi pași de acțiune pentru a te ajuta sa implementezi ceea ce inveti, si sa aduci transformarea in fiinta ta si in viata de zi cu zi!


Vom lucra in Special la Nivel ENERGETIC, PSIHIC (Emotional si Mental) si SPIRITUAL

si vei invata Practici care sa te sustina in acest Proces.


Vei obține o intelegere aprofundata a ceea ce inseamna acest Proces al EMPOWERMENT, impreuna cu instructiuni detaliate despre cum sa faci pasii pe cont propriu.


Scopul este sa facem zilnic practicile, insa poti revizita fiecare modul ori de cate ori doresti sau poti sari peste o zi sau doua (si sa reiei mai tarziu). Este autoghidat si inveti in propriul tau ritm.
Oferta PROGRAM : 950 lei 333 lei


* Poti face plata si prin Transfer Bancar in Cont:

Asociatia YOUNG PROFESSIONALS CLUB

cont: RO77PIRB4206718807001000 , deschis la First BankCat Costa PROGRAMUL "EMPOWERED" ?

Da, vreau sa Particip >>

Pretul are scopul de a te tine Motivat/a in Proces si de a nu trata superficial Programul, pentru ca e nevoie sa iesi un pic din zona de confort.


Insa este un pret infim, comparativ cu Valoarea, Transformarea si Libertatea pe care le capeti pentru tot restul Vietii tale!


Cheltui 1000 de lei pentru un weekend de vacanta, 2 zile de distractie, iar apoi revii la loc, acelasi tu, aceeasi viata, aceleasi obiceiuri.


Crezi ca nu meriti sa ii acorzi Sufletului tau acest CADOU care te va ajuta pentru tot restul Vietii tale?


Pot iesi la suprafata FRICI cand iei o astfel de decizie, pentru ca Mintea Inferioara (ego-ul)

se teme de schimbare.

Iti va spune, lasa pe “data viitoare”, “nu e momentul acum”, etc.

Insa astea sunt exact tiparele vechi cu care vom lucra in Program si pe care e important sa inveti sa le eliberezi.


Invata sa iti asculti Intuitia, vezi ce simti dincolo de gandurile si fricile de suprafata.


Iar daca Sinele tau Profund iti spune sa vii in Program, NU MAI STA PE GANDURI!


Inscrie-te chiar ACUM si o sa vezi ca e cea mai buna decizie pe care ai luat-o pentru tine!

Stiai ca de fapt in spatele "protectiilor" pe care ti le-ai creat inconstient, sta de fapt DARUL tau cel mai mare?


De care oamenii din jurul tau au nevoie cu disprerare, mai ales in ziua de astazi.


Oamenii din jurul tau au nevoie ca tu sa STRALUCESTI si sa fii un Mesager de Lumina in Vietile lor...iar Adevarul este ca esti deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa ACCEPTI cine esti cu Adevarat!

Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si Spiritual Quest, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit celor peste 13.000 de studenti, sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.
Mesajul sau catre tine este:“Invata! Actioneaza si fa o Diferenta! Astazi!”

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

“Am participat la foarte multe seminarii și in majoritatea am auzit aceleași lucuri. Citesc foarte mult, cunosc multe despre dezvoltarea personală, dar acest seminar chiar mi-a atras atenția și m-a mobilizat prin structura logică și abordarea relaxantă.“

Bianca Timșa-Stoicescu

“M-a hrănit! M-a ajutat la cumularea încrederii în sine, și să văd frumosul care există în noi. Dragoș ești un exemplu și ai multe de oferit. Transmiți ceea ce îți propui ! Ești de ținut aproape!”

Andreea Dogaru

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: