Participa si tu la Masterclass-ul


DESIGN YOUR

DIVINE DESTINY

- 9.5 Pasi de la INTENTIE la MANIFESTARE -

Rezerva-ti Locul Gratuit

*Cadou de Participare:

"MiniManualul de Manifestare"

  • Descoperi Etapele (Harta) Manifestarii Dorintelor tale in Realitatea Fizica
  • Inveti cum sa te conectezi cu "TU 2.0", Varianta ta "upgradata", care exista deja Energetic si cum sa o "ACTIVEZI"
  • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi
  • Te vei simti imputernicit/a cand iti dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
  • Vei intelege cum sa te Aliniezi cu Principiile si Chemarea Noului Pamant (tranzitia de la 3D- 5D)
  • Vei capata CLARITATE legat de cum sa te ALINIEZI cu Sinele tau AUTENTIC si menirea ta, si din ce Spatiu e Benefic sa iti setezi Intentiile pe care vrei sa le manifesti

Urmand acest Masterclass Online:

Cat costa Programul?

Participarea la Masterclass-ul Intensiv este GRATUITA!

Dupa inregistrare, vei primi pe email LINK-ul de acces Online.

Rezerva-ti Locul Gratuit


Cand Inveti, PARCURGI si INTEGREZI

cele 9 Etape ale MANIFESTARII Destinului Tau Divin,

toate aspectele Vietii tale se schimba odata cu TINE!

  • Iti folosesti Darurile Divine pentru a-i Servi pe ceilalti, in Modul Unic prin care Viata vrea sa se exprime prin tine
  • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat de Intuitie moment de moment
  • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
  • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!

Cand te aliniezi cu Destinul tau Divin:

Rezerva-ti Locul Gratuit

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 14 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Rezerva-ti Locul Gratuit

Acesta este un Proiect al

Asociatiei Young Professionals Club

Scopul YPC este sa contribuie la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor, sa acorde sprijin in atingerea obiectivelor personale, fiind un grup suport, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.


Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza si implicarea in proiecte cu impact social.


Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.


VIZIUNEA NOASTRA ESTE CA PRIN ACTIVITATILE INTREPRINSE SA CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA PERSONALA SI CRESTEREA SPIRITUALA A MEMBRILOR.

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: