PUTEREA RECUNOSTIINTEI

in VIATA TA

Program ONLINE GRATUIT

pentru Evolutia ta!


Da, Vreau sa Incep >>

Accepti PROVOCAREA de 7 zile?

Ce este Programul "PUTEREA RECUNOSTIINTEI" - Provocarea de 7 ZILE?


Recunostinta reprezinta constientizarea fericirii din momentul prezent. Cand suntem recunoscatori pentru ceea ce avem deja, nu mai cautam fericirea in lucrurile pe care nu le avem (in exterior).


Asa ca, iti propunem sa incepem un JOC al practicarii Recunostintei fata de aspectele importante ale vietii noastre (sanatate, relatii, bani, munca, etc.), prin invatarea si aplicarea unor tehnici.


Jocul (Provocarea de 7 zile) il vom face in cadrul unui grup pentru că impreuna energiile noastre se potențează reciproc, se amplifică și aduc binecuvântări.


Programul este foarte bine gandit, structurat si are toate mecanismele necesare astfel incat sa te puna in miscare si sa te ajute sa treci peste "scuzele mintii" ca "nu am timp", "nu am chef", "maine sau luni", etc.


Programul este destul de simplu si usor de urmat, nu inventam roata ci doar iti creem o oportunitate de a Practica!... iar Rezultatele pot fi Spectaculoase!


“Este un intelept acela care nu tanjeste după ce nu are, ci se bucura de ceea ce are.” – Epictet

“Fii recunoscator pentru tot ce ai si vei avea mai mult. Daca te concentrezi pe ce nu ai, nu vei avea niciodata destul.” – Oprah Winfrey

  • Pasul 1: Te inscrii in Program
  • Pasul 2: Inviti preitenii sa ti se alature in Aceasta Experienta Transformatoare!
  • Pasul 3: Apoi, in fiecare zi, timp de 7 zile, vei primi pe email o provocare (exercitiu) pe care sa o duci la bun sfarsit.
  • Pasul 4: Postezi Experienta pe Grupul suport (optional)
  • Pasul 5: Sarbatorim, Revizium si ne bucuram de Rezultate!:)

Cum Functioneaza Programul?

Rezerva-ti Locul Acum in Program!

Da, Vreau sa Incep >>

Acesta este un Proiect al

Asociatiei Young Professionals Club

Scopul YPC este sa contribuie la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor, sa acorde sprijin in atingerea obiectivelor personale, fiind un grup suport, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.


Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza si implicarea in proiecte cu impact social.


Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.


VIZIUNEA NOASTRA ESTE CA PRIN ACTIVITATILE INTREPRINSE SA CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA PERSONALA SI CRESTEREA SPIRITUALA A MEMBRILOR.

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube:

×

×