Creste-ti Vibratia, Schimba-ti Viata


ELEVATE YOUR ENERGY

Rezerva-ti Locul Gratuit >

Miercuri 16 August, ora 19:30

Participa si tu la Masterclass-ul Online


 • Inveti cum iti cresti PERMENENT Vibratia si de ce asta este o mare cheie in Evolutia ta
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi (si cum sa o MENTII)
 • Descoperi de ce Starea Emotionala este un Indicator al Vibratiei tale, si in consecinta a tot ce atragi in Experienta ta!
 • Inveti ce este Calea Spirituala a BUCURIEI si de ce e Important sa ALEGI Bucuria ca Prioritatea #1 in Viata ta!
 • Descoperi PASII pentru MAIESTRIA EMOTIILOR TALE si de ce ALINIEREA cu Sinele este Secretul in acest proces
 • Inveti cum sa devii mai Prezent/a pentru a putea Observa mecanismele (automatismele) care te saboteaza- primul pas pentru Transformare Profunda
 • Inveti cei 2 Termeni ai Formulei Fericirii si descoperi cum sa o aplici in Viata ta, in functie de etapa in care te afli acum
 • Afli SECRETUL #1 pentru a-ti creste INSTANT vibratia si descoperi ce iti scade cel mai mult Energia si te tine in vibratie scazuta
 • Vei avea parte de Constientizari profunde si Momente de AHA care iti vor expanda modul de privi si intelege Realitatea si Evolutia ta
 • Intelegi de ce Munca Interioara (Energetica si Spirituala) este cea mai buna INVESTITIE pe care o poti face (si scapi de scuza mintii "nu am timp")
 • Inveti o Tehnica "Geniala" de a procesa/lucra cu Blocajele, Umbrele si Conflictele Interioare, care inevitabil ies la suprafata in aceasta calatorie catre cea mai buna varianta a ta (tehnica care te ajuta sa le alchimizezi si sa le integrezi in Energia ta, nu sa te lupti cu ele sau sa revii la vechiul TU)
 • Inveti cum sa iti dezvolti "Awarenesul"/ Prezenta/ Constienta - cheia pentru a putea face transformarea catre "care te cheama" Viata (vei invata un instrument practic pentru asta)

Ce inveti Concret la Masterclass-ul "ELEVATE YOUR ENERGY":

Da, Vreau sa incep calatoria >>
 • Aduci CLARITATE legate de Misiunea personala (si orice intrebare pe care o ai) si iei DECIZIILE din Aliniere si Adevar
 • Traiesti Viata la o Frecventa mult mai inalta si implicit vei atrage persoane, oportunitati, circumstate pe acest palier vibrational
 • Traiesti in armonie cu Legile Universale si simti ca esti parte din Intreg
 • Dai drumul nevoii de CONTROL si alegi Calea IUBIRII si un alt mod de a-ti trai si Experimenta VIATA!
 • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat de Intuitie moment de moment, pentru binele tau cel mai inalt
 • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
 • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!

Cand iti Cresti Vibratia Permenent:

Rezerva-ti Locul Aici>

* In primul rand pentru ca eu sunt diferit :) Nu o spun din ego, ci pentru ca experienta mea e diferita, modul de predare si ghidare, capacitatea de a sustine un spatiu sacru, purificarile si munca interioara intensa pe care am facut-o in ultimii 15 ani …nu au cum sa fie identice cu altcineva care aparent face un program similar


* Munca pe care o fac, o fac ca practica spirituala, pentru ca servind si ajutandu-i pe ceilalti in evolutia lor, ma ajuta sa cresc mult mai accelerat. De aceea o fac cu dedicare, ca si cum L-as Servi pe Dumnezeu


* si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Creator!


De ce este MasterClass-ul diferit fata de alte Programe?

Daca multi ani focusul meu (si in consecința programele) a fost pe Vindecare Interioara, am schimbat abordarea.

Pentru ca premiza de la care plecam era ca e ceva in neregula cu mine, si ca trebuie sa “fix myself”.


Insa cand am avut conștientizarea profunda, viscerala, ca dupa 15 ani de munca interioara intensiva, tot am atatea de “rezolvat” , am inceput sa rad in hohote, si pentru prima oara m-am acceptat complet, fix asa cum sunt in acest moment, cu bune si rele.


Mi-am dat seama ca ma luptam cu un balaur cu 7 capete si cand ii taiam unul, ii mai creșteau 10 inapoi.

Iar de atunci s-a produs un shift major in abordarea mea a Evolutiei si a Calatoriei Spirituale.

Si anume focusul nu mai este pe ce nu merge, ci pe ce vreau sa Creez in Viata.


Si mai concret, nu pe ce vrea ego-ul sa creeze, ci sa percep intuitiv cum vrea Universul sa se manifeste prin mine si ce vrea sa creeze.


Iar singurul meu rol este sa ma armonizez cu aceasta “chemare” a Vietii. Si sa dau drumul la toate fricile, blocajele si sa alchimizez convingerile, umbrele si tot ce nu mai serveste.


Adica vindecarea/ transformarea interioara tot are loc si lucram in continuare, (cooperand cu Gratia Divina), dar nu mai este asta focusul, iar asta face mare diferenta.


Iar asta înseamnă sa ACTIVAM si sa ne Aliniem cu Destinul DIVIN!


Totul este facut de o forta mult mai mare pe care noi nu o putem intelege cu mintea logica, insa o putem simti si putem invata sa conlucram cu ea. Dandu-ne din calea noastra si a planului mintii.


Iar asta vine la pachet cu atat de multa Usurinta, Bucurie, Libertate si Bliss… de si acum cand scriu aceste randuri simt cat de coplesitoare este trairea.


Si tot ceea ce am cautat si ne-am dorit vreodata vine de la sine…de fapt asa cum spune Iisus “Urmeaza intai imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte ti se vor adauga tie”- despre asta este vorba.

Si nu e nevoie sa intelegem CUM se va intampla asta (pentru ca oricum nu vom putea), ci doar putem alege sa testam aceasta promisiune.


Nu mai este nevoie de incrancenare, stres, competitie, invidie, etc.Iesim din modul de Masculinitate ranita de a face si obtine rezultate, care vedem unde a dus societatea- in pragul decimarii, dezbinarii, razboiului mondial, al colapsului economic, care este iminent.


Atunci cand iti Activezi Destinul Divin, te aliniezi de fapt un alt mod de a fi si a Trai Viata!

De fapt singurul mod care funcționează...


Asa ca te invit sa parcurgi acest Proces profund transformational si incredibil de eliberator!

Cat costa Mastercalss-ul?

Participarea la MasterClass este GRATUITA!


Acest eveniment are loc LIVE. (aprox. 75 min)

Am ales varianta live deoarece vom face si Practici ghidate ce au cel mai mare efect atunci cand le facem in timp real si in grup (creem spatiul care sustine transformarea)


In plus, live pot raspunde mai usor si mai complet la intrebarile care se vor ivi pe parcurs.


Rezerva-ti Locul Gratuit

Pentru o Experienta AMPLIFICATA, poti opta pentru PACHETUL PREMIUM


Da, Vreau Pachet PREMIUM>>

Include:


- Inregistrare Masterclass Live

- Suport de Curs

- Meditatiile Ghidate (format mp3)


Vei primi Bonus:


- Programul de 7 ZILE "Vindeca-ti Inima, Transforma-ti Viata" (vei fi ghidat pas cu pas in a parcurge acest proces de Transformare Interioara)


- Cartea Elimina-ti Piticii de pe Creier


- Remindere si Sustinere in Proces


- 10+ Training-uri VIDEO, Practici GHIDATE SI MATERIALE suplimentare


Oferta PACHET PREMIUM: 300 lei 97 lei


Vei avea astfel toate resursele necesare pentru a pune bazele Transformarii si Vindecarii tale Profunde!

Rezerva-ti Locul Acum

Cand si unde are loc Masterclass-ul?


Miercuri 16 August, ora 19:30


Masterclass LIVE Online!

(vei primi link-ul de participare dupa inregistrare)


Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si Spiritual Quest, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit celor peste 13.000 de studenti, sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.
Mesajul sau catre tine este:“Invata! Actioneaza si fa o Diferenta! Astazi!”

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

“Am participat la foarte multe seminarii și in majoritatea am auzit aceleași lucuri. Citesc foarte mult, cunosc multe despre dezvoltarea personală, dar acest seminar chiar mi-a atras atenția și m-a mobilizat prin structura logică și abordarea relaxantă.“

Bianca Timșa-Stoicescu

“M-a hrănit! M-a ajutat la cumularea încrederii în sine, și să văd frumosul care există în noi. Dragoș ești un exemplu și ai multe de oferit. Transmiți ceea ce îți propui ! Ești de ținut aproape!”

Andreea Dogaru

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: