Cum sa Devii Cine Esti cu Adevarat si sa Traiesti Viata ce iti e Menita!

Calea Destinului Tau Divin

Rezerva-ti Locul Gratuit

Participa si tu la MasterClass-ul Online


  • Inveti Sistemul "DIVINE DESTINY JOURNEY" si Etapele prin care treci pentru a te alinia si a Integra/ MANIFESTA Destinul Tau Divin
  • Inveti sa iti iei PUTEREA inapoi si iti dai voie sa traiesti Viata care iti e menita (nu vei mai avea regretul la finalul vietii ca ai fi putut trai diferit)
  • Descoperi cele 2 Cai de Evolutie si inveti cum sa o ALEGI pe cea Autentica! (intelegi de ce Evolutia pe verticala e de preferat si inveti cum faci saltul PERMANENT in Constiinta)
  • Inveti MODELUL "PASI" care te ajuta sa inchizi Distanta intre Realitatea Curenta si DESTINUL Tau Divin
  • Intelegi cei 2 Termeni ai Formulei Fericirii si descoperi cum sa o aplici in Viata ta, in functie de etapa in care te afli acum
  • Vei avea parte de Constientizari profunde si Momente de AHA care iti vor expanda modul de a privi si intelege Realitatea si Evolutia ta
  • Te vei simti imputernicit/a cand iti vei dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
  • Inveti o Tehnica "Geniala" de a procesa/lucra cu Blocajele, Umbrele si Conflictele Interioare, care inevitabil ies la suprafata in aceasta calatorie catre cea mai buna varianta a ta (tehnica care te ajuta sa le alchimizezi si sa le integrezi in Energia ta, nu sa te lupti cu ele sau sa revii la vechiul TU)
  • Inveti cele 7 Nevoi Umane (legatura lor cu Chakrele si Scala Conștiinței), si Realizezi cum le satisfaci Inconștient in prezent intr-un mod care nu iti serveste...si ce poti alege in schimb
  • Inveti cum sa Depasesti REZISTENTA (forta care se opune Evolutiei tale si toate mecanismele Subconstiente de protectie si autosabotare) si care sunt ACCELERATORII in procesul Devenirii Tale

Ce inveti Concret la "Calea Destinului tau DIVIN":

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Cat costa MasterClass-ul Online?

Participarea este GRATUITA!


Rezerva-ti Locul ACUM


Cand Inveti, PARCURGI si INTEGREZI

cele 9 Etape ale MANIFESTARII Destinului Tau Divin,

toate aspectele Vietii tale se schimba odata cu TINE!

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 14 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Cum sa Devii Cine Esti cu Adevarat si sa Traiesti Viata ce iti e Menita!

Calea Destinului Tau Divin

Rezerva-ti Locul Gratuit

Participa si tu la MasterClass-ul Online


Acesta este un Proiect al

Asociatiei Young Professionals Club

Scopul YPC este sa contribuie la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor, sa acorde sprijin in atingerea obiectivelor personale, fiind un grup suport, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.


Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza si implicarea in proiecte cu impact social.


Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.


VIZIUNEA NOASTRA ESTE CA PRIN ACTIVITATILE INTREPRINSE SA CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA PERSONALA SI CRESTEREA SPIRITUALA A MEMBRILOR.

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: