Programul Online

Integreaza-ti Umbrele si Activeaza-ti Codurile DIVINE

Activeaza-ti Codul Divin pe 7.07

Program Online

Rezerva-ti LOCUL Acum >>

ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR

Simti ca ai un mare potențial, creativitate, talente si daruri divine, putere personală și abilități intuitive, care au rămas latente până acum?


Motivul principal pentru care nu te-ai aliniat cu ele si nu le folosesti la potential, este pentru ca te ascunzi!


Stiai ca de fapt in spatele "UMBRELOR", sta de fapt DARUL tau cel mai mare?


Identificarea si integrarea Umbrelor este un pas ESENTIAL pentru a-ti Activa Darurile Divine!


Pentru mine aceasta experienta a fost Fabuloasa!

Mi se pare incredibil cand ma uit acum in urma sa vad cat de mult am fugit de mine atatia ani si am respins parti din mine pe care le consideram de neiubit, si cata putere si armonie interioara am recastigat aducandu-le la Lumina si Integrandu-le!...si ce Daruri si Capacitati am activat prin acest proces.


Si nu e atat de dificil precum pare.


Ba chiar este foarte simplu si poti avea un proces instant de Vindecare si Integrare, mai ales daca ai un context, ghidare si spatiu potrivit pentru a face asta.


Vei observa, cu cât îți integrezi mai mult propria umbră, cu atât mai puțin îi vei judeca pe ceilalti si vei trai LIBER cu adevarat!


La extrema cealaltă a Umbrelor se afla Codurile Divine, care sunt aspecte superioare din Constiinta ta pe care nu le-ai Activat inca si care reprezinta POTENTIALUL TAU!


Asa ca te invit sa parcurgi un Proces profund transformational, incredibil de eliberator…si iti va aduce foarte multa BUCURIE si resurse enorme de ENRGIE!

Ce este Programul "ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR" ?


Programul "ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR" este un program practic care te invata si te ghideaza cum sa iti Integrezi Umbrele si sa-ti Activezi Codurile DIVINE!Este o mare cheie a Vietii atunci cand incepi sa folosesti Arhetipurile Umbra ( "negative") pentru Evolutia ta.

Ceea ce pana acum te sabota, poate deveni o mare Oportunitate de crestere, si "combustibilul" pentru a Manifesta Dorintele Inimii.


Vei invata Tehnici Avansate de Reconectare cu Emotiile tale, Identificarea si Intergrarea Umbrelor, ALCHIMIZARE, exercitii de Calatorie in Constiinta pentru Activarea CODURILOR DIVINE, si multe altele.


Programul este structurat pe 2 Module:


1. MODUL 1- Partea Teoretica, Arhetipurile Umbra si Activarea Codurilor Divine

2. MODUL 2- Partea Practica, Integrare si Q&A • Inveti Procesul Integrarii si ALCHIMIEI UMBRELOR Simplificat (cele 4 etape)
 • Iti ACTIVEZI CODURILE DIVINE, arhetipurile "superioare" de Constiinta si deblochezi Creativitatea, Intuitia si Darurile Divine care fac parte din Planul tau Divin
 • Inveti Tehnica "SAPA" prin care Procesezi "Umbrele" si faci transformarea in profunzimea fiintei tale
 • Integrezi in Fiinta ta Arhetipul Divin de Rege (Regina) si Alchimizezi Convingerile profunde de "Nu merit", "nu sunt suficient de bun/a"...si inveti sa iti iei Valoarea din Interior, de la Sursa
 • Iti dezvolti Maturitatea si Stabilitatea Emotionala si devii mult mai prezent/a, conectat/a si cu inima deschisa in fata provocarilor si dezamagirilor...iar reactiile Emotionale puternice se vor reduce substantial
 • Faci Tranzitia de la "Sabotor" la "Magician" si iti traiesti Viata complet diferit, ghidat/a de Intuitie, si nu de Vechile Conditionari
 • Inveti De ce Conectarea cu Sinele Divin este cheia pentru Adevarata VINDECARE a Sufletului tau
 • Inveti cum sa devii mai Prezent/a pentru a putea Observa mecanismele (automatismele) care te saboteaza- primul pas pentru Transformare

Urmand acest Program INTENSIV:

Rezerva-ti LOCUL Acum >>
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma EMOTIILE si Viata, sub toate aspectele ei
 • Te vei alinia Vibrational cu urmatoarea Varianta a ta, care experimenteaza mult mai multa Bucurie si Iubire si devii un model pentru persoanele importante din Viata ta
 • Vei putea face un SALT cuantic in Constiinta si scurta ani de zile din Evolutia ta (si vei lasa in urma "vechiul tu")
 • Intelegi si Capeti Instrumentele pentru a putea trece "testele" si Invata Lectiile pe care Viata ti le oferta, pentru a deveni cea mai buna Varianta a ta
 • Iti dezvolti noi OBICEIURI si Practici Energetice si Spirituale, care sa te sustina mai departe si sa ai mult mai multa VITALITATE, DISCIPLINA si BUCURIE
 • Continui sa te ascunzi, si sa traiesti Viata crezand ca este ceva in neregula cu tine (cand de fapt este doar o "poveste" pe care criticul interior ti-o tot repeta, de ai ajuns sa o crezi)
 • Ramai permanent dependenta/a si cu Adictii care iti "mananca Viata" din tine... (pentru ca ai nevoie sa compensezi cumva)
 • Nu poti stabili limite sanatoase in relatii si nici nu stii care este binele tau cel mai inalt intr-o anume situatie...si "te vinzi pe 2 bani" pentru ca nu iti apreciezi Valoarea si Cine esti cu Adevarat!
 • Nu ai cum sa iti gasesti fericirea si multumirea in interior, ci le vei cauta in permanenta in alte actiuni din exterior (bani, vacante, partener, succese profesionale, copii, etc.).
 • Nu iti Vindeci fricile si nu dai jos mastile ce le porti involuntar pentru a ascunde rani si frici (care iti consuma enorm de multa energie)

Fara a invata sa-ti Alchimizezi "Umbrele":

Da, Vreau sa Particip >>

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 14 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot creea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Detalii "ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR" - Program Online


Unde?: acasa la tine:) si implementare in viata de zi cu zi!


Cum procedez? Vei primi pe email Trainingurile, Tehnicile si Materiale si vei face mici Exercitii


Programul e Structurat in 2 Module, pe care le poti parcurge si implementa in ritmul tau:


1. MODUL 1- Partea Teoretica, Arhetipurile Umbra si Codurile Divine

2. MODUL 2- Partea Practica, Integrare si Q&A

Da, vreau Programul >>

Training si Implementare


Vei primi acces la cate un modul de invatare si "tema" de implementat pentru acel Modul.


Vom lucra in Special la Nivel ENERGETIC, PSIHIC (Emotional si Mental) si SPIRITUAL

si vei invata Practici care sa te sustina in acest Proces.


Vei obține o intelegere aprofundata a ceea ce inseamna acest Proces al dezvoltarii INTUITIEI, impreuna cu instructiuni detaliate despre cum sa faci pasii pe cont propriu.


Scopul este sa facem zilnic practicile, insa poti revizita fiecare modul ori de cate ori doresti sau poti sari peste o zi sau doua (si sa reiei mai tarziu). Este autoghidat si inveti in propriul tau ritm.


Training-uri video si vizualizari audio: In fiecare Saptamana vei primi cate un MODUL si o TEHNICA, un video de APROX 1.5 ORE si o vizualizare audio de 5-10 minute, care te va sprijini in procesul al ALCHIMIZARII EMOTIONALE


De asemenea, vei primi si CAIETUL de curs si JURNALUL in format pdf, pentru a putea revizui ce inveti si puncta ideile cu care ramai, si trairile.


Pasi de actiune: vei primi pași de acțiune pentru a te ajuta sa implementezi ceea ce inveti, si sa aduci transformarea in fiinta ta si in viata de zi cu zi!

Da, vreau sa Particip >>

Ce Primesti cand te inscrii in Programul "ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR"

Programul Include:


- Program de IMPLEMENTARE de 2 Saptamani (vei fi ghidat pas cu pas in acest Proces)


- 2 Sesiuni de Training de aprox. 1.5 h

- Procesul ALCHIMIEI Umbrelor Simplificat (cele 4 etape)


- Training-uri Video, Meditatii si Vizualizari, Exercitii mp3 si Materiale Suplimentare


- Workbook de Curs si JURNALOferta PROGRAM : 950 lei 333 lei


* Poti face plata si prin Transfer Bancar in Cont:

Asociatia YOUNG PROFESSIONALS CLUB

cont: RO77PIRB4206718807001000 , deschis la First BankCat Costa PROGRAMUL "ACTIVEAZA-TI MAGICIANUL INTERIOR" ?

Da, vreau sa Particip >>

Pretul are scopul de a te tine Motivat/a in Proces si de a nu trata superficial Programul, pentru ca e nevoie sa iesi un pic din zona de confort.


Insa este un pret infim, comparativ cu Valoarea, Transformarea si Libertatea pe care le capeti pentru tot restul Vietii tale!


Cheltui 1000 de lei pentru un weekend de vacanta, 2 zile de distractie, iar apoi revii la loc, acelasi tu, aceeasi viata, aceleasi obiceiuri.


Crezi ca nu meriti sa ii acorzi Sufletului tau acest CADOU care te va ajuta pentru tot restul Vietii tale?


Pot iesi la suprafata FRICI cand iei o astfel de decizie, pentru ca Mintea Inferioara (ego-ul)

se teme de schimbare.

Iti va spune, lasa pe “data viitoare”, “nu e momentul acum”, etc.

Insa astea sunt exact tiparele vechi cu care vom lucra in Program si pe care e important sa inveti sa le eliberezi.


Invata sa iti asculti Intuitia, vezi ce simti dincolo de gandurile si fricile de suprafata.


Iar daca Sinele tau Profund iti spune sa vii in Program, NU MAI STA PE GANDURI!


Inscrie-te chiar ACUM si o sa vezi ca e cea mai buna decizie pe care ai luat-o pentru tine!

Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si Spiritual Quest, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit celor peste 13.000 de studenti, sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.
Mesajul sau catre tine este:“Invata! Actioneaza si fa o Diferenta! Astazi!”

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

73.2% din Absolventii Programelor noastre evalueaza ca fiind un Program EXCELENT

In comparatie cu alte Programe de pe piata, 74.6% din Absolventi considera ca Programele noastre sunt Foarte Bune

“Am participat la foarte multe seminarii și in majoritatea am auzit aceleași lucuri. Citesc foarte mult, cunosc multe despre dezvoltarea personală, dar acest seminar chiar mi-a atras atenția și m-a mobilizat prin structura logică și abordarea relaxantă.“

Bianca Timșa-Stoicescu

“M-a hrănit! M-a ajutat la cumularea încrederii în sine, și să văd frumosul care există în noi. Dragoș ești un exemplu și ai multe de oferit. Transmiți ceea ce îți propui ! Ești de ținut aproape!”

Andreea Dogaru

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: