Proiecte


sansaProgram “Sansa pentru rolul vietii”

”Sansa pentru rolul vietii” este un program de invatare prin experienta pentru copiii din centrele de plasament, inspirat de un proiect similar realizat în SUA de Asociatia Hollywood Heart  (www.hollywoodheart.org), devenit rapid un program de succes pentru ca incorporeaza distractia si educatia prin provocarea creativitatii si a imaginatiei ca elemente cheie.

Citeste mai multe despre acest program…


ypaProgram “Young Professionals Academy”
Programul a apărut ca urmare a nevoii de dezvoltare a abilităţilor soft în rândul young professionals şi a conştientizării importanţei implicării noastre în viaţa comunităţii.
Citeste mai multe despre acest program

 


fizzyness copy
Program “YPC Cafe” 
YPC Café este o cafenea care va deveni un loc de întâlnire a persoanelor pasionate și preocupate de dezvoltare personală și profesională prin crearea Centrului de Dezvoltare Personală, unde se vor desfășura evenimente specifice: workshopuri de dezvoltare personală, întâlniri de networking, expoziții de artă, concerte, speakeri speciali precum și multe alte evenimente excepționale.
Citeste mai multe despre acest program…


dontbesadProgram “Don’t be S.A.D” 

Don’t be S.A.D are ca scop realizarea unei campanii de constientizare a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos in randul tinerilor indiferent de sex sau nationalitate. Astfel, la inceputul lunii iunie, Young Professionals Club, impreuna cu partenerii straini, va organiza un flash mob si un concert care promoveaza ideea ca ne putem distra si fara alcool, tutun si droguri.

Citeste mai multe despre acest program… 


povestipentruviitorProgram “Povesti pentru viitor” 

Povesti pentru viitor este un program destinat copiilor din centrul de plasament Sf. Nicolae din sector 1, Bucuresti. Prin intermediul acestui program, echipa YPC a creat un spatiu creativ si recreativ pentru copiii din centrul de plasament si o biblioteca de poveste care sa ii ajute pe cei mici in dezvoltarea lor personala.

Citeste mai multe despre acest program…


downloadProgram “PRO Kids Academy” 

Este un proiect al YPC, prin care asociaţia împreună cu partenerii săi, doreşte să îşi aduca aportul în societate prin realizarea unei schimbări pozitive în atitudinea şi viaţa copiilordin grădinite, cu impact pozitiv în societatea românească.

Citeste mai multe despre acest program…


linkedtogreen

Program “Linked to Green”

“Linked to Green” este un proiect sustinut de Ambasada SUA la Bucuresti si care isi propune sa realizeze o conexiune intre HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele si firmele de Catering) si companiile de colectare selectiva. Unul dintre obiectivele importante ale proiectului este de a creea o platforma online B2B (business to business) ca un spatiu virtual de intalnire pentru partile implicate in campanie.

Citeste mai multe despre acest program…


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *